Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
23

Inschrijving voor innovatiewedstrijd in de life sciences gestart

De provincie Flevoland lanceert de innovatiewedstrijd Humanimal - One Health Challenge. Start-ups in de life sciences krijgen door deze competitie de kans om hun businessplan aan te scherpen en de slaagkans van hun innovatie te testen. Inschrijven voor de innovatiewedstrijd kan tot en met 17 november 2014. Twee winnaars ontvangen € 50.000 in de categorie Beste professionele idee (landelijk en in Flevoland). Voor de winnaar in de categorie Beste prille idee is € 20.000 beschikbaar.

Alle negen genomineerde start-ups krijgen bovendien een intensieve bootcamp van een week (ter waarde van € 3.000). Aanmeldingen kunnen worden ingediend door individuen, c.q. ondernemers of medewerkers van onderwijs- of kennisinstituten, wetenschappers of medewerkers van universiteiten. Start-ups die oplossingen indienen met een grote maatschappelijke impact en aansluiten bij de inhoudelijke speerpunten van het Humanimal – One Health programma maken het meeste kans om in de prijzen te vallen.

De innovatiewedstrijd maakt onderdeel uit van Humanimal - One Health - het economische life sciences programma van de Provincie Flevoland. De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL) is 1 augustus 2014 gestart met de uitvoering. Dit programma jaagt het interdisciplinair ontwikkelen en uitwisselen van kennis en innovatief ondernemerschap voor de gezondheid van mens en dier aan.

Terug naar overzicht