Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
23

Congres Samen werken aan Gelderland op 29 oktober

Op 29 oktober 2014 vindt 'Samen werken aan Gelderland' plaats, een congres dat zich richt op nieuwe samenwerkingsverbanden en het versterken van bestaande partnerschappen. Het congres richt zich tevens op de toekomst: in de nieuwe bestuursperiode kan de keuze vallen op nieuwe investeringsimpulsen en investeringen in ruimtelijke kwaliteit, wonen en economie.

'Samen werken aan Gelderland' wordt georganiseerd door de provincie in samenwerking met onder meer projectmanagers van de gemeenten en de regio's, bestuurders, bedrijven en maatschappelijke instellingen.

Tijdens het congres staan vier thema's centraal:
• Samen werken aan duurzame kwaliteit: duurzame verbetering of verandering in de bouw, openbare ruimte, leefbaarheid en veiligheid in buurten en wijken, uitnodigingsplanologie, alternatieve financiering;

• Samen werken met Gelderlanders: ruimte voor burgerinitiatief, co-creatie bij gebiedsontwikkeling, groen, duurzaamheid, wonen en economische structuurversterking;

• Samen werken met ondernemers, kennisinstellingen en overheid voor een economisch vitaal Gelderland;

• Samen werken tussen gemeenten, regio’s, provincie en Rijk, ook over de landsgrenzen heen.


Aanmelden kan door een online registratieformulier in te vullen. Na het inloggen kan een eigen dagprogramma worden samengesteld, op basis van persoonlijke interesses.

Terug naar overzicht