Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
23

NWO-oproep voor Chinees-Nederlands onderzoek naar verstedelijking

NWO en de National Natural Science Foundation of China (NSFC) hebben een oproep gepubliceerd gericht op consortia van Nederlandse en Chinese onderzoekers die samen onderzoek gaan uitvoeren op het gebied van verstedelijking en veranderingen in demografie.

Aanvragen kunnen worden ingediend door kennisketenbrede consortia bestaande uit minimaal een senior onderzoeker van een Nederlandse onderzoeksinstelling (die optreedt als hoofdaanvrager aan Nederlandse zijde), een senior onderzoeker die optreedt als hoofdaanvrager aan Chinese zijde, medeaanvragers uit meerdere Nederlandse en Chinese instellingen en een maatschappelijke partner uit de publieke of private sector, zoals een lokale overheid of bedrijf.

Er is een NWO-budget van € 2 miljoen beschikbaar, waarmee maximaal twee projecten worden gefinancierd. Bij NWO kan per project € 1 miljoen worden aangevraagd. Het budget dat bij NWO wordt aangevraagd dient te worden opgesteld conform de modules. De volgende modules zijn beschikbaar voor deze oproep: personele kosten, materieel, valorisatie/impact en internationalisering.

Bij NSFC kan per project RMB 4 miljoen worden aangevraagd.

Aanvragen kunnen tot en met 19 september 2019, 14:00 uur worden ingediend. Aanvragen dienen zowel bij NWO als bij NSFC te worden ingediend, door respectievelijk de Nederlandse en Chinese hoofdaanvrager.

Zie voor meer informatie: https://www.nwo.nl/financiering/onze-financieringsinstrumenten/wotro/merian-fund/samenwerking-china/samenwerking-china-nsfc.html

Terug naar overzicht