Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
23

Subsidie voor innovatieve ideeën land- en tuinbouw in Gelderland

Ook dit jaar kan er in Gelderland weer subsidie worden aangevraagd voor vernieuwende ideeën in de land- en tuinbouw. Het is één van de maatregelen van POP3 Gelderland, de provinciale uitwerking van het Nederlandse Plattelandsontwikkelingsprogramma voor de periode 2014-2020. De regeling is geopend van 12 juni tot en met 7 augustus 2017.

Met deze subsidie kunnen zowel ondernemers als ontwerpers en andere partijen een vergoeding aanvragen voor het ontwikkelen van nieuwe concepten, die boven het individuele bedrijfsbelang uitstijgen. De regeling werd eerder opengesteld in 2016 en zal op een aantal punten afwijken. Details zijn nog niet bekend. De regeling zal naar verwachting eind maart 2017 definitief worden vastgesteld.

 

Voor belangstellenden wordt er op 28 maart 2017 van 9.00 tot 11.00 een informatiebijeenkomst georganiseerd in Hotel Haarhuis, aan het Stationsplein te Arnhem. Op 11 april wordt er een inspiratiebijeenkomst Cross-over georganiseerd. Van 19.00 tot 22.00 uur kunnen er ideeën over gezonde en duurzame landbouw met anderen worden gedeeld en kan men zich laten inspireren. De bijeenkomst vindt plaats in Het Kiemkwartier te Klarenbeek. Aanmelden kan tot en met 4 april 2017.

 

 

Terug naar overzicht