Nieuws

feb
23

Provincie Zuid-Holland komt met een call voor fieldlabs

De call is onderdeel van het programma Kansen voor West 2, een programma van de randstadprovincies dat zich richt op het versterken van de regionale economie van de Randstad. Het gaat om de inzet van nieuwe technologie├źn zoals robotisering, 3D-printing, big data en sensortechnologie. Met name fieldlabs die deze technologie├źn inzetten voor de sterke (groei)sectoren in Zuid-Holland worden uitgenodigd om een aanvraag in te dienen.

De call richt zich op fieldlabs die een bijdrage leveren aan de digitalisering en verduurzaming van de regionale economie. Er is € 4 miljoen beschikbaar. U kunt uw aanvraag indienen tussen 1 april en 13 mei 2017. Voor vragen of het bespreken van uw projectidee kunt u terecht bij het Programmabureau EFRO.

 

Het Operationeel Programma West-Nederland (OP West) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voor activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). West-Nederland kiest in haar strategie een inzet op drie hoofddoelen: Innovatie, Koolstofarme economie, en Duurzame stedelijke ontwikkeling.

Terug naar overzicht