Nieuws

okt
22

Winnaars Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden en de Innovatie Award 2018 bekendgemaakt

De Jonge Ondernemers Prijs 2018 is uitgereikt aan Jan-Herman Akkerman van TanQyou. Winnaar van de Noordelijke Innovatie Award (NIA) is Jan Brolsma, directeur van Elfsko. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan jonge ondernemers uit de drie noordelijke provincies. De winnaar van de JOP wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass. De winnaar van de NIA krijgt een innovatie arrangement dat beschikbaar wordt gesteld door het het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Elfskot ontwikkelt software waarmee fabrikanten complexe producten eenvoudig online kunnen verkopen. Vanwege de generieke opbouw is deze software wereldwijd aan te bieden aan ieder producerend bedrijf.

 

De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP) biedt veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers.

Sinds 2016 is de JOP aangevuld met de NIA. Uit alle JOP-inzendingen, selecteert een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen uit het bedrijfsleven en onderwijsveld, de winnaar voor de NIA. Gedurende een jaar wordt de winnaar ondersteunt met de middelen, kennis en netwerken van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland en haar partners.

Terug naar overzicht