Nieuws

okt
22

Sportinnovator indieningen: 13 centra, 43 projecten en 58 ideeŽn

Bij ZonMw zijn voor de eerste call van Sportinnovator in totaal 114 aanvragen ingediend: 13 voor centra, 43 voor projecten en 58 voor ideeŽn. Doel van Sportinnovator is het rendement van kennis en innovatie in de sport te vergroten en daarbij nadrukkelijk naast de wetenschap en de sport ook het bedrijfsleven en overheden te betrekken. De call sloot op 15 oktober jl.  
De komende weken gaan onafhankelijke experts 284 beoordelingsrapporten opstellen om tot een selectie te komen van de beste ideeën, projecten en centra. Medio december is een pitch voor het topteam van de meest kansrijke projecten en plannen. Tot 2020 zal elk jaar een subsidieronde gehouden worden.
 
Een Sportinnovator idee is een concept voor een innovatief product of innovatieve dienst op het gebied van (top)sport en bewegen. In een Sportinnovator project wordt een technologische en/of sociale innovatie ontwikkeld en op de markt gebracht. Een Sportinnovator centum ten slotte is een hoogwaardige ontmoetingsplaats waar rendabele innovaties worden ontwikkeld.
 

Terug naar overzicht