Nieuws

aug
22

Inschrijving Waterinnovatieprijs 2017 open

Tot en met 22 september 2017 kunnen bij de Unie van waterschappen (UVW) vernieuwende ideeën ingediend worden voor de Waterinnovatieprijs 2017. Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen: de zorg voor droge voeten, schoon en voldoende water. De prijs wordt uitgereikt in de categorieën ‘Waterveiligheid’, ‘Schoon water’, ‘Voldoende water’ en ‘Energie en waterschappen’.

De winnaars in elk van de 4 categorieën ontvangen een glaskunstwerk van Gert Bullée. De Unie van Waterschappen, de Topsector Water, STOWA en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water bieden meerdere versnellingstrajecten aan. Daarnaast maken alle genomineerden kans op de Publieksprijs.

 

Begin november worden de genomineerden bekendgemaakt. Daarna kan het publiek stemmen op hun favoriete genomineerde project. De winnaars worden op 27 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Terug naar overzicht