Nieuws

aug
22

Inschrijving voor Kern met Pit editie 2015 start 1 september 2014

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). KNHM begeleidt bewoners bij de verbetering van hun buurt, wijk, dorp of stad. Deelname aan Kern met Pit kan alleen in groepsverband. Bijvoorbeeld mensen die in één buurt, wijk of dorp wonen of die op een andere manier een samenhangende groep vormen, zoals ouders van kinderen van een school, leden van een sportvereniging et cetera.

Vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2014 kunt u zich inschrijven voor Kern met Pit editie 2015. De wedstrijd begint in januari met een startbijeenkomst in elke provincie. Op de startbijeenkomst kiest de jury de uiteindelijke deelnemers voor Kern met Pit. De startbijeenkomst wordt gecombineerd met de provinciale prijsuitreiking van de lopende editie. Per provincie kan een maximum aantal deelnemers meedoen aan Kern met Pit. Het maximaal aantal projecten verschilt per provincie en is gebaseerd op de aanmeldingen in voorgaande jaren.

Na de uitvoeringsperiode van een jaar, vindt in januari in elke provincie de prijsuitreiking plaats. Heeft u als bewonersgroep het project gerealiseerd binnen een jaar? Dan kan uw groep zichzelf met recht een Kern met Pit noemen! De bewonersgroep ontvangt dan het predicaat Kern met Pit en € 1000. Daarnaast krijgt in elke provincie één project een extra blijk van waardering: de Kern met Pit trofee en nog eens € 1500 extra.

Terug naar overzicht