Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
22

SCI opent oproep Uitzonderlijke Presentaties #3

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (SCI) heeft de open oproep Uitzonderlijke Presentaties #3 geopend voor het indienen van aanvragen.

Met de oproep roept het fonds presentatie-instellingen, tentoonstellingsplekken, musea of nieuwe initiatieven op met een voorstel te komen voor het ontwikkelen van een onderscheidende presentatie om de kwaliteiten en betekenis van de hedendaagse vormgeving, architectuur en digitale cultuur te tonen aan het publiek. De aanvrager wordt gevraagd een bijzondere samenwerking aan te gaan met ontwerpers, makers, curatoren of andere professionele partijen die zich inzetten voor ontwerp en publieksbereik.

De subsidie dient te worden ingezet voor onderzoek, experiment en ontwikkeling van vorm en inhoud, en is nadrukkelijk gericht op het vernieuwen en het versterken van het presenteren van ontwerp én op het bereiken van nieuwe of specifieke doelgroepen.

De open oproep heeft een beschikbaar budget van € 300.000. De aan te vragen realisatiesubsidie is minimaal € 50.000 en maximaal € 150.000. Het is ook mogelijk om een voorstel in te dienen voor een nadere verkenning en onderzoek in de voorbereiding op een uitzonderlijke presentatie of een 'proof of concept' voor een maximaal bedrag van € 10.000.

Presentatie-instellingen kunnen tot en met 9 september 2020 een voorstel indienen via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Zie ook: https://stimuleringsfonds.nl/nl/actueel/nieuws/open_oproep_uitzonderlijke_presentaties_3/

Terug naar overzicht