Nieuws

mei
22

Veiligheids Innovatie Competentie 2017 van start

De Veiligheids Innovatie Competentie (VIC) is een landelijke challenge, een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken. Het thema van de Veiligheids Innovatie Competitie 2017 is Technologie dichterbij. De winnaar krijgt € 200.000 om het idee samen met de overheid te ontwikkelen. De competitie sluit op 4 september 2017.

Ideeën voor deze prijsvraag kunnen worden ingediend door MKB-ondernemers en startups. Uw innovatieve oplossing maakt het mogelijk om nieuwe taken te vervullen die voor mensen nog niet mogelijk zijn. Technologie kan onze zintuigen versterken waardoor we nauwkeuriger, sneller en beter waarnemen. Uw oplossing is aan te wenden zonder ethische en privacy grenzen te overschrijden. U blijft eigenaar van uw idee. 

 

Op 29 juni 2017 is er een voorlichtingsdag in het Auditorium De Yp in Den Haag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen met uw naam, voorletters en bedrijfsnaam naar vic@minvenj.nl.

 

De VIC is een landelijke challenge, een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken. De wedstrijd wordt georganiseerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie, het ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee.

Terug naar overzicht