Nieuws

mei
22

Frans-Nederlandse oproep voor R&D-projectideeŽn over Serious Gaming in een medische toepassing

RVO en Bpifrance lanceren een gezamenlijke oproep ter voorbereiding van de eerstvolgende call in Eurostars. Het Eurostars-programma staat open voor alle technologiegebieden, deze call richt zich echter specifiek op Serious Gaming in een medische toepassing. Consortia worden uitgenodigd om voor 1 juli 2015 een Project Outline in te dienen. De coŲrdinator van het internationale consortium is een R&D intensief mkb-onderneming. Het consortium bestaat uit ten minste één Nederlandse en één Franse organisatie, waarvan ten minste één van de deelnemers een R&D intensief mkb-onderneming is.

De call wordt toegelicht tijdens het Nederlands - Franse seminar “Health and Games, serious Business” dat de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert op 18 juni 2015. Tijdens het Eurostars Zomerevenement op 3 juni 2015 in de Amsterdam Arena organiseert RVO een matchmaking-bijeenkomst.

Voor het indienen van de projectomschrijving gebuikt u de France / Netherlands Project Outline Form. Na indiening van de digitale versie van het document bij RVO en Bpifrance ontvangt u uiterlijk binnen twee weken een reactie over de financieringsmogelijkheden en slaagkans binnen Eurostars.

Terug naar overzicht