Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
21

Twee openstellingen Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Voor zowel de Subsidieregeling Samenwerken aan Bodem & Water Noord-Holland (WAGV-SBWNH) als de Subsidieregeling Regionaal partnerschap voor water en bodem Utrecht en Zuid-Holland (WAGV-SRPUZ) kunnen in 2024 aanvragen worden ingediend van 1 januari tot en met 31 december 2024. Beide regelingen hebben een plafond van € 100.000.

Over de regelingen
Het doel van de Subsidieregeling Samenwerken aan Bodem & Water Noord-Holland is het creëren van meer waterbewustzijn in de agrarische sector en het verbeteren van water- en bodemkwaliteit en de biodiversiteit.

Het doel van de Subsidieregeling Regionaal partnerschap voor water en bodem Utrecht en Zuid-Holland is om agrariërs te stimuleren om bovenwettelijke maatregelen te treffen welke een positief effect hebben op de kwaliteit van water en bodem en de biodiversiteit met regionaal maatwerk. Deze maatregelen zijn gericht op integraal waterbeheer en worden vastgelegd in regionale agrarische waterplannen. Het subsidieprogramma draagt ook bij aan meer bewustwording bij agrariërs over waterbeheer en/of kennisoverdracht.

Terug naar overzicht