Nieuws

dec
21

Sluitingsdatum voor eerste tender DHI in 2018 bekendgemaakt

De sluitingsdatum voor de eerste tender in 2018 van de Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) is vastgesteld op 29 maart. Voor deze eerste tender in 2018 is een budget beschikbaar van € 2 miljoen voor DGGF-landen en € 2,5 miljoen voor overige landen. U kunt uw aanvraag vanaf 1 februari indienen.

De regeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) richt zich op Nederlandse (MKB-)ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten en ontwikkelingslanden. De DHI-regeling staat open voor alle landen met uitzondering van Nederland en sanctielanden. Voor DGGF-landen is het onderdeel ontwikkelingsrelevantie van belang bij de aanvraag.

 

Voorafgaand aan de indiening van de aanvraag moet u een verplichte quickscan indienen. U kunt deze uiterlijk tot twee weken voor de sluitingsdatum van de tender aanleveren. Quickscans die later worden ingediend, zijn niet gegarandeerd van een tijdig advies:

Terug naar overzicht