Nieuws

dec
21

NWO verschuift deadlines call Integrator

Het blijkt dat de oorspronkelijke deadlines van 16 januari en 8 maart 2018 voor de call Integrator voor veel onderzoekers en hun partners niet haalbaar is. Daarom heeft NWO de indiendata verschoven zodat er meer voorbereidingstijd is. De deadlines zijn nu gepland in mei 2018 voor de intentieverklaring en augustus 2018 voor de aanvraag. Begin januari wordt de aangepaste call met de exacte data gepubliceerd. De call zelf, wat betreft doel, voorwaarden en beoordelingsprocedure, blijft ongewijzigd.

De call 'Integrator. Logistiek als facilitator voor het versterken van de samenleving' heeft tot doel het financieren van vernieuwend onderzoek van hoog niveau dat transdisciplinair is, internationaal georiënteerd en gericht is op topsectordoorsnijdende thema’s. Onderzoekers kunnen namens een consortia van onderzoekers en publieke en private partijen een aanvraag indienen. De minimale looptijd van een project is twee jaar, de maximale looptijd is drie jaar. 

 

De call wordt ontwikkeld door TKI Dinalog. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat stelt de financiering beschikbaar. De projecten moeten een bijdrage leveren aan de ambities van de Topsector Logistiek op de thema’s bereikbaarheid, leefbaarheid en concurrentiekracht en daarnaast moet het onderzoek een bijdrage leveren aan de ambities van minimaal één andere Topsector.

Terug naar overzicht