Nieuws

nov
21

CZ Fonds voor zorgvernieuwende initiatieven maakt eerste deadline voor 2018 bekend

Het CZ Fonds verleent financiƫle ondersteuning aan initiatieven voor verbetering van de zorg, die niet, of niet helemaal, via de bestaande geldstromen betaald kunnen worden. Projecten worden jaarlijks in vier rondes beoordeeld. Initiatieven, die in aanmerking willen komen voor de beoordelingsronde van maart 2018 kunnen tot en met 16 februari 2018 worden aangemeld.

Het project moet worden uitgevoerd in de regio Haaglanden, West-Brabant, Zeeland, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuidoost-Brabant of Rijk van Nijmegen. Incidenteel worden ook projecten in het buitenland ondersteund. 

 

Het CZ Fonds reikt eveneens de CZ Zorgprijs en de CZ Verwenzorgprijs uit. De CZ Zorgprijs is op uitnodiging. CZ benadert zelf partijen met het verzoek om deel te nemen. Voor de CZ Verwenzorgprijs kan men zich wel aanmelden. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt, in de vorm van 40 verwenzorgdagen voor chronisch zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. De prijs kent jaarlijks een ander thema. Voor deze beide prijzen zijn nog geen indiendata voor 2018 bekendgemaakt. 

Terug naar overzicht