Nieuws

okt
21

Inschrijving i3event voor innovatieve ondernemers in Groningen geopend

Startende en bestaande innovatie ondernemers in de regio Groningen kunnen zich tot en met 1 december 2014 weer inschrijven voor i3event. Begin december vindt selectie van de deelnemers plaats. i3event wil Groningse ondernemers met een innovatief plan helpen hun plan bedrijfswaardig te maken en passende financiering te vinden. i3 staat voor idea, invest en initiate en werkt als volgt:

idea: deelnemers zenden een plan in. Ondernemers met een innovatief, kansrijk plan én een duidelijke financieringsvraag gaan door naar de volgende ronde;
invest: geselecteerde deelnemers presenteren hun plan aan financiële experts en adviseurs. i3event zorgt voor de voorbereiding en training en zoekt dan naar een passende vorm van financiering voor het plan;
initiate: plannen, die met behulp van i3event hun financiering rond krijgen, kunnen van start. Ondernemers krijgen begeleiding bij de verdere ontwikkeling van het bedrijfsplan en financiering op maat.

Op de selectie van de deelnemers volgt een meet & greet tussen deelnemers en coaches. Geselecteerden leveren uiterlijk 15 december 2014 meer informatie aan over hun idee. Het uiteindelijke budget en de bijdrage zijn per project verschillend. Kansrijke plannen voor het werkgebied van de Economic Board hebben de voorkeur.

Terug naar overzicht