Nieuws

okt
21

Crowdfundingplatform van natuur, bos en landschapsprojecten

Initiatiefnemers als particulieren en natuurorganisaties kunnen via Crowdfunding VoorNatuur mooie en belangrijke projecten presenteren, die ze met crowdfunding willen realiseren. Alleen projecten met een duidelijke relatie met natuur, bos en landschap komen in aanmerking om op de website geplaatst te worden.

Initiatiefnemers ontvangen alleen het bedrag, als 100% of meer van het doelbedrag opgehaald wordt na de door de initiatiefnemer zelf vastgestelde deadline. Is het opgehaalde bedrag minder is dan 100% en de projectperiode is verlopen, dan worden de donaties teruggestort naar de donateurs.

Crowdfunding VoorNatuur berekent zelf geen kosten voor plaatsing en advies. Voor de plaatsing op CrowdAboutNow worden door CrowdAboutNow wel kosten berekend. Deze zijn als volgt: 1% van het doelbedrag bij plaatsing (minimaal € 250) plus 2% van het opgehaalde bedrag. Deze kosten worden aan de initiatiefnemer gefactureerd door CrowdAboutNow.

Crowdfunding VoorNatuur is een initiatief van InnovatieNetwerk, in samenwerking met De12Landschappen, adviesbureau Douw&Koren en crowdfundingplatform CrowdAboutNow.

Terug naar overzicht