Nieuws

sep
21

13 november matchmakingevent call Cybersecurity NWO

NWO heeft tijdens de derde editie van de Nationale Cyber Security Research Agenda, NCSRA III op 5 juni, in het kader van het nationale topsectorenbeleid, een nieuwe call for proposals voor cybersecurity aangekondigd. De call Cybersecurity - Digitale Veiligheid & Privacy wordt over een paar weken gepubliceerd met een minimaal budget van € 5 miljoen. 13 november a.s. wordt in Den Haag in het New Babylon een matchmaking bijeenkomst georganiseerd rondom de call.

Alle belanghebbenden worden uitgenodigd om mee te doen. Het gaat nadrukkelijk niet alleen om academische onderzoekers, maar ook onderzoekers van hogescholen en vertegenwoordigers van publieke en private ondernemingen. NWO werkt voor het event nauw samen met de  partners die betrokken zijn bij call. Dit zijn dcypher, Commit2Data, Social Infrastructure Agenda, en de Top Sector Creative Industries.

 

De NWO domeinen Sociale en Geesteswetenschappen en Exacte en Natuurwetenschappen en het Nationaal Regieorgaan voor Praktijkgericht Onderzoek SIA initiëren en financieren de oproep Cybersecurity - Digitale Veiligheid & Privacy, die tegemoet komt aan de behoefte om ketenbrede onderzoekssamenwerking op het vlak van cybersecurity te faciliteren.

Terug naar overzicht