Nieuws

sep
21

eLoket voor SDE+ najaarsopenstelling 2017 geopend voor conceptaanvragen

3 oktober a.s.start de najaarsronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie SDE+ 2017. Aanvragen kunnen nu al in concept klaargezet worden in het eLoket van RVO. In 2017 is SDE+ opengesteld voor de productie van hernieuwbare elektriciteit, hernieuwbaar gas en hernieuwbare warmte of een combinatie van hernieuwbare warmte én elektriciteit (WKK). Er is een budget beschikbaar van € 6 miljard.

De najaarsronde komt in grote lijnen overeen met de voorjaarsronde. De belangrijkste wijzigingen betreffen de categorie zon-PV: een verlaging van het basisbedrag en het verkorten van de realisatietijd voor zon-PV < 1 MWp van drie naar anderhalf jaar. U kunt een aanvraag indienen binnen een aantal categorieën: Biomassa, Geothermie, Water, Wind (land, meer en dijk) en Zon. In de najaarsbrochure SDE+ 2017 wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden binnen deze categorieën.

 

De SDE+ 2017 najaarsronde start op 3 oktober 2017 om 9.00 uur en sluit op 26 oktober 2017 om 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht