Nieuws

sep
21

Open subsidieronde Aids Fonds 2015 ( 250.000)

Bij het Aids Fonds kunnen tot en met 13 oktober 2015 aanvragen worden ingediend voor de Open subsidieronde Aids Fonds 2015. Erkende Nederlandse onderzoeksinstellingen kunnen projectvoorstellen indienen voor kwalitatief hoogstaand, innovatief en origineel hiv/aids-onderzoek. Qua onderwerpen omvat deze ronde, op enkele exclusiecriteria na, de volle breedte van het hiv/aids onderzoek. De maximale bijdrage is 275.000.
De aanvrager (projectleider) dient verbonden te zijn aan een algemeen erkende Nederlandse instelling voor wetenschappelijk onderzoek, is gepromoveerd op het betreffende vakgebied en bezit tekenbevoegdheid namens de onderzoeksinstelling. Er kan maximaal één aanvraag per projectleider worden ingediend.
De missie van het Aids Fonds is het einde van Aids in een wereld waarin iedereen die te maken heeft met hiv en soa toegang heeft tot preventie, behandeling, zorg en ondersteuning. Een van de doelen van het fonds is meer wetenschappelijke kennis, door onder anderen te investeren in wetenschappelijk onderzoek.

Terug naar overzicht