Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
21

ZonMw organiseert workshops Formuleren subsidieaanvragen

ZonMw organiseert dit najaar twee workshops Formuleren subsidieaanvragen. De workshops zijn gericht op personen die overwegen om binnen afzienbare tijd een subsidie bij ZonMw aan te vragen en die nog geen of weinig ervaring hiermee hebben. De workshops zijn op 9 november en 15 december 2015. De eerste is bedoeld voor onderzoekers van universiteiten en andere onderzoeksinstituten. De tweede richt zich op medewerkers van non-profit veldorganisaties of praktijkinstellingen in de gezondheidszorg.

De workshops geven informatie over de eisen die ZonMw aan een subsidieaanvraag stelt en over de procedures die ZonMw toepast bij de beoordeling en selectie. Daarnaast wordt informatie gegeven over wat een goed project is en zullen praktische tips gegeven worden bij het voorbereiden en formuleren van een subsidieaanvraag.


Van de deelnemers aan de onderzoekersworkshop wordt verwacht dat ze van te voren als huiswerk een eigen onderzoeksidee aanleveren dat tijdens de workshop besproken wordt. In de workshop voor praktijkmensen wordt een casus behandeld met een oefenopdracht tijdens de workshop, waarbij van de deelnemers verwacht wordt dat zij de casus vooraf goed lezen.


Inschrijven voor de workshop voor onderzoekers kan tot en met 1 oktober. De inschrijving voor de workshop voor praktijkmensen sluit op 3 november. Voor meer info over de workshops klik hier.

Terug naar overzicht