Nieuws

jul
21

Nieuwe ronde GreenBrains kennisvouchers van start

Tot en met 20 september 2015 is het voor MKB-ondernemers in regio Keyport 2020 en Greenport Venlo weer mogelijk om een GreenBrains kennisvoucher aan te vragen. De voucher beslaat een totale projectwaarde van minimaal 7.500, bestaande uit 5.000 subsidie waarbij een eigen bijdrage van 2.500 aan de kennisinstelling wordt betaald.

Met de kennisvouchers kunnen bedrijven kennis inkopen bij GreenBrains aangesloten kennisinstellingen. GreenBrains kennisvouchers maken het voor ondernemers makkelijker om toegang te krijgen tot kennis, waarmee ze sneller innovaties kunnen realiseren.


De subsidie voor de inkoop van kennis wordt aan de MKB-onderneming verstrekt door middel van de GreenBrains kennisvoucher. Een project kan voor een voucher in aanmerking komen als er sprake is van een kennisvraag van een MKB-onderneming in de regio Keyport 2020 en de Greenport Venlo die door activiteiten van een bij GreenBrains aangesloten kennisinstelling beantwoord kan worden, al dan niet op basis van te verrichten nader onderzoek. Deze kennisinstellingen zijn CITAVERDE Bedrijfsopleidingen, Fontys Hogescholen Venlo, HAS Hogeschool en Wageningen UR.

Terug naar overzicht