Nieuws

mei
21

Nationale Eenzaamheid Prijs 2015 geopend voor aanvragen

Coalitie Erbij roept burgers (individueel of in groepsverband), non profit organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen op, plannen in te dienen voor de Nationale Eenzaamheid Prijs 2015. Het moet gaan om vernieuwende, inspirerende en effectieve activiteiten, waarmee de eenzaamheid van mensen in hun eigen woning of woonomgeving wordt voorkomen of verminderd. Aanvragen is mogelijk tot en met 16 augustus 2015.

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden gekozen. De uiteindelijke winnaar ontvangt € 5.000 om de activiteit mee uit te voeren en een kunstobject. De tweede prijs bedraagt € 2.000 en er is een derde prijs ter waarde van € 1.000. De prijs wordt uitgereikt door staatssecretaris Van Rijn van VWS, op het Nationaal Eenzaamheid Congres op 24 september in Lelystad. De winnaars worden bepaald door deelnemers aan het congres.


De Nationale Eenzaamheid Prijs een initiatief van Coalitie Erbij in samenwerking met Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling Flevoland.
 

Terug naar overzicht