Nieuws

apr
21

CZ fonds wijzigt deadline en stelt Verwenzorgprijs 2017 open

Het CZ Fonds heeft de deadline voor de eerstvolgende beoordelingsronde verschoven van 5 mei naar 18 mei 2017. Het fonds verleent financiële ondersteuning aan initiatieven voor verbetering van de zorg, die niet, of niet helemaal, via de bestaande geldstromen betaald kunnen worden. Daarnaast is de Verwenzorgprijs 2017 opengesteld, waarbij het CZ Fonds jaarlijks 40 verwenzorgdagen cadeau doet. De deadline voor projecten is 12 mei a.s. Het thema voor dit jaar is 'Alle kleuren van de zorg'.

Om voor ondersteuning uit het CZ Fonds in aanmerking te komen moet het project worden uitgevoerd in Haaglanden, West-Brabant, Zeeland, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuidoost-Brabant, Zuid-Limburg, Rijk van Nijmegen of in het buitenland en uiterlijk 1 juli 2018 eindigen. Projecten moeten vernieuwend zijn en positief bijdragen aan de kwaliteit van de zorg. Daarnaast moet er een aantoonbare meerwaarde blijken voor de patiënt.

 

De Verwenzorgprijs is bestemd voor chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. In aanmerking komen de volgende zorgkantoorregio's: Haaglanden, West-Brabant, Zeeland, Zuidoost-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden. Elke prijs bedraagt € 800. De verwenzorgactiviteit moet plaats vinden in de periode van september tot en met december 2017.

Terug naar overzicht