Nieuws

apr
21

Topsector Energie zoekt talentvolle MSc-studenten

De Topsector Energie en ondernemers uit de energiewereld zoeken naar geschikte kandidaten voor het studiebeursprogramma Community of Energy Top Talents (CETT). In de CETT werken masterstudenten en ondernemingen samen aan energietransitie. CETT is één van de beursprogramma’s van de energiesector en vormt een belangrijke pijler van de Human Capital Agenda (HCA) die de aansluiting tussen onderwijs en het innovatieve bedrijfsleven versterkt.. Aanmelden kan tot en met 30 april 2016.Naast een financiële ondersteuning van € 2.400 per jaar voor een periode van twee jaar, krijgen studenten de mogelijkheid om tijdens de masteropleiding bij de betrokken ondernemingen projecten, workshops, stages of excursies uit te voeren, te volgen of bij te wonen. 
 
Als tegenprestatie vraagt de Topsector Energie van de kandidaat zijn of haar inzet om anderen te inspireren over de energiewereld en de unieke kansen daarin onder de aandacht te brengen. Verder wordt gevraagd om mee te werken aan een actief netwerk van energieprofessionals die in de toekomst blijvend met elkaar samenwerken om te komen tot innovatieve oplossingen voor energievraagstukken.
 
Een cv met motivatie kan per mail gestuurd worden aan de TU Delft, Universiteit Twente, Universiteit Utrecht, TU Eindhoven of aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Terug naar overzicht