Nieuws

nov
20

SBIR-oproep 'Monitoring landschapselementen met satellietdata'

Vanuit het Small Business Innovation Research Programma (SBIR) is de oproep 'Monitoring landschapselementen met satellietdata' geopend voor het indienen van voorstellen.

De oproep richt zich op ondernemers om met behulp van onder andere satellietdata een bijdrage te leveren aan het identificeren, vastleggen en monitoren van kleine landschapselementen. Op dit moment zijn hier alleen deeloplossingen voor beschikbaar.

Binnen de oproep kunnen er voorstellen worden ingediend voor haalbaarheidsstudies (SBIR-fase 1). Het maximumbedrag per haalbaarheidsstudie is € 50.000 (inclusief btw). Er worden in fase 1 maximaal vier studies gecontracteerd. De beste studies krijgen hierna een vervolgopdracht om een prototype te ontwikkelen en te demonstreren (SBIR-fase 2). Het maximumbedrag per project voor fase 2 is € 100.000 (inclusief btw). In totaal is een budget van € 400.000 beschikbaar voor fase 1 en fase 2.

Offertes voor haalbaarheidsstudies kunnen tot en met 15 januari 2020 (12:00 uur) worden ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Kijk voor meer informatie op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sbir/sbir-oproep-monitoring-landschapselementen-met-satellietdata

Terug naar overzicht