Nieuws

nov
20

Online informatiebijeenkomst Erasmus call Netwerken en partnerschappen van aanbieders van beroepsonderwijs en -opleiding

Op 30 november a.s. organiseert de Europese Commissie een online informatiebijeenkomst, oftewel een webinar over de Erasmus call 'Netwerken en partnerschappen van aanbieders van beroepsonderwijs en -opleiding' binnen Kernactie 3 (Networks and partnerships of Vocational Education and Training (VET), EACEA/37/2018). De webinar start om 10.00 uur en duurt tot 12.15 uur.

Geïnteresseerde potentiële aanvragers kunnen meer informatie krijgen over de oproep, die openstaat tot en met 31 januari 2019. Voor het programma en informatie om in te loggen, zie de agenda.

 

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Aan de basis staat de gedachte dat investeringen in onderwijs, opleidingen en niet-formeel leren van cruciaal belang zijn om mensen - ongeacht hun leeftijd of achtergrond - de kans te geven zich voortdurend te ontwikkelen oftewel: een leven lang te leren. Erasmus+ bestaat uit drie kernacties (Key Actions, KA): Individuele mobiliteit, Institutionele samenwerking en Beleidsontwikkeling.

 

Terug naar overzicht