Nieuws

nov
20

Eurostars-2 Op Weg Naar Huis bijeenkomsten op 17 december 2014, 8 en 14 januari 2015

Op 17 december 2014, en 8 of 14 januari 2015 organiseert Team IRIS van RVO de informatiebijeenkomsten Op Weg Naar Huis in Den Haag, Utrecht of Zwolle. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen ondernemers en kennisinstellingen de mogelijkheid om meer te weten te komen over het Eurostars programma en de financieringsmogelijkheden in Nederland. Verder kunnen ook projectideeën besproken worden met één van de (technische) adviseurs van het Eurostars programma bij RVO.nl.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor MKB ondernemingen die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen en die daarnaast willen samenwerken met buitenlandse partijen of andere organisaties als grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten, die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen. Registreren voor één van de bijeenkomsten kan hier.

Eurostars is een Europees innovatieprogramma en onderdeel van Eureka. Het doel is marktgerichte R&D projecten te financieren, waarin het MKB een belangrijke rol speelt. De eerstvolgende call sluit op 5 maart 2015.

Terug naar overzicht