Nieuws

okt
20

Winnaars Jonge Ondernemers Prijs van het Noorden en de Innovatie Award 2017 bekendgemaakt

De Jonge Ondernemers Prijs 2017 is uitgereikt aan Reimer te Velde van Effectus-HR. Winnaar van de Noordelijke Innovatie Award is Justin van Vliet, eigenaar van Friesland Boeit. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan jonge ondernemers uit de drie noordelijke provincies. De winnaar van de JOP wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass agile management via business universiteit Nijenrode. De winnaar van de NIA krijgt een innovatie arrangement beschikbaar gesteld door SNN.

Friesland Boeit is actief op het gebied van serious gaming, training en wetenschap. Met de escaperoom als trainingstool bieden ze een bijdrage aan de ontwikkeling van teams en medewerkers binnen een organisatie. Effectus-HR ondersteunt werkgevers bij het vervullen van een vacature.

 

De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP) biedt veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers.

Sinds 2016 is de Jonge Ondernemersprijs (JOP) aangevuld met de Noordelijke Innovatie Award (NIA). Uit alle JOP-inzendingen, selecteert een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen uit het bedrijfsleven en onderwijsveld, de winnaar voor de Noordelijke Innovatie Award. Gedurende een jaar wordt de winnaar ondersteunt met de middelen, kennis en netwerken van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland en haar partners.

Terug naar overzicht