Nieuws

jul
20

ZonMw Op één lijn biedt Kennisvouchers

ZonMw biedt zorgaanbieders en welzijnsorganisaties die aan de slag willen met samenwerking en organisatieontwikkeling in de 1e en 0e lijnszorg, de mogelijkheid om subsidie aan te vragen in de vorm van een Kennisvoucher van maximaal € 10.000. De subsidie kan worden aangevraagd om één van de geselecteerde voorbeeldprojecten van het programma Op één lijn te vertalen naar een eigen praktijksituatie. Er zijn circa 40 vouchers beschikbaar volgens het principe 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Er wordt met het indienen rekening gehouden met de vakantiespreiding in Nederland en de balans wordt half augustus en half september opgemaakt. U kunt snel en eenvoudig een Kennisvoucher aanvragen via het online aanmeldformulier, waarin u aangeeft in welk voorbeeldproject u geïnteresseerd bent. Meer informatie over de voucher en de criteria is te vinden in de flyer Op één lijn Kennisvouchers. De voucher is tot en met 1 december 2015 geldig.

Een deel van de voorbeeldprojecten presenteert zich via een korte film (‘elevator pitch’) op het YouTube-kanaal van ZonMw. Het volledige overzicht van de voorbeeldprojecten is terug te vinden op de website.

Terug naar overzicht