Nieuws

apr
20

Eurostars bijeenkomsten in mei en juni 2017

Ter voorbereiding van de eerstvolgende call van het Eurostars 2 programma die op 14 september 2017 zal sluiten, worden in mei en juni diverse bijeenkomsten georganiseerd.

Het gaat om de volgende bijeenkomsten:

  • In de week van 15 tot 19 mei organiseert Eureka de Eureka Innovation Week in Barcelona. Op woensdag 17 mei staat Eurostars centraal. Meer informatie kunt vinden via rvo.nl/actueel/evenementen/eureka-innovation-week-2017;
  • Op 31 mei organiseert het Zweedse VINNOVA in samenwerking  met het European Enterprise Netwerk (EEN) een matchmaking op het gebied van Clean Tech / Eco-innovatie tijdens het Eurostars Green Summer Event in Malmö. Meer informatie kunt vinden via rvo.nl/actueel/evenementen/eurostars-green-summer-event;
  • Tijdens een tweetal Op weg Naar Huis Bijeenkomsten krijgt u, aan het einde van de dag (vanaf 16.00 uur), de mogelijkheid om (hernieuwd) kennis te maken met het Eurostars programma. Ook kunt u uw project idee bespreken met één van de aanwezige RVO adviseurs. De bijeenkomst in Den Haag is op 15 juni 2017 en in Utrecht op 20 juni 2017.

Eurostars is een Europees innovatieprogramma en onderdeel van Eureka. Het doel is marktgerichte R&D projecten te financieren, waarin het MKB een belangrijke rol speelt. Eurostars is bedoeld voor MKB-bedrijven die meer dan 10% van hun omzet besteden aan R&D. De subsidie kan worden ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe diensten, producten en processen. Als u dit doet in samenwerking met een partner uit een ander land kunt u in aanmerking komen voor een Eurostars subsidie.

Terug naar overzicht