Nieuws

apr
20

Carel Nengerman Fonds voor bevorderen cultuur en natuur maakt indiendata bekend

Organisaties en particulieren in de provincie Utrecht kunnen ook dit jaar weer een aanvraag indienen bij het Carel Nengerman Fonds, voor een project, gericht op het bevorderen van natuur en cultuur . Het bestuur vergadert viermaal per jaar. In 2017 is dat nog op 27 juni, 26 september en 12 december. Aanvragen moeten minimaal twee weken voor de betreffende vergaderdatum ingediend zijn.

De bijdragen variëren tussen de € 500 en € 1.500 per project. Het bestuur kent daarnaast één groot bedrag toe aan een door haar te selecteren project. 

Er kunnen uitsluitend aanvragen worden ingediend voor eenmalige projecten. Er wordt geen bijdrage verleend voor jaarlijks terugkerende projecten. Ook  exploitatiekosten en investeringen komen niet voor een vergoeding in aanmerking. 

 

Het Carel Nengerman Fonds draagt de naam van mr. Carel Constantijn Nengerman, die 35 jaar bij het verzekeringsbedrijf AMEV heeft gewerkt. Ter gelegenheid van zijn afscheid werd de Stichting Carel Nengerman Fonds in het leven geroepen. Door AMEV werd destijds één miljoen gulden aan het fonds geschonken. 

Terug naar overzicht