Nieuws

jan
20

Nieuwe openstelling voor resterende middelen OP Oost gepubliceerd

De provincie Gelderland, de Managementautoriteit van het Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland (OPOOST), heeft een nieuwe openstelling gepubliceerd om de resterende middelen van het EFRO-budget voor 2014-2020 in te zetten.

Het gaat om de eind vorig jaar al aangekondigde openstelling voor de onderdelen 'Slimme CO2-reductie' en 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten'.

De openstelling loopt van 1 februari 2021 tot en met 1 maart 2021. Per onderdeel en per provincie gelden voor deze periode de volgende subsidieplafonds:

  • Slimme CO2-reductie: € 4 miljoen voor zover de activiteiten ten goede komen aan de provincie Gelderland, en € 0 voor zover de activiteiten ten goede komen aan de provincie Overijssel;
  • Grote R&D-samenwerkingsprojecten: € 1,5 miljoen voor zover de activiteiten ten goede komen aan de provincie Gelderland, en € 1 miljoen voor zover de activiteiten ten goede komen aan de provincie Overijssel.


De middelen worden beschikbaar gesteld op basis van de ongewijzigde Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 (BOPOOST19) en worden verdeeld op volgorde van ontvangst van de aanvragen.

Terug naar overzicht