Nieuws

nov
19

Nominatieperiode voor de Deltapremie 2021 geopend

Regieorgaan SIA en de Vereniging Hogescholen hebben de nominatieperiode voor de Deltapremie 2021 geopend. Deze tweejaarlijkse prijs is bestemd voor lectoren van hogescholen.

Inzet is om de zichtbaarheid en de maatschappelijke relevantie van praktijkgericht onderzoek te vergroten. Met de Deltapremie worden lectoren gestimuleerd om zich te ontwikkelen tot ambassadeurs van het praktijkgericht onderzoek in de samenleving, het onderwijs en het onderzoeksdomein.

Er is een budget van maximaal € 1 miljoen beschikbaar voor de Deltapremie 2021, waarmee maximaal twee lectoren een Deltapremie krijgen. Per lector en zijn of haar onderzoeksgroep is een premie van maximaal € 500.000 beschikbaar. De premie wordt toegekend aan de onderzoeksgroep van de winnende lector en is daarom niet persoonsgebonden.

Voorzitters van het College van Bestuur kunnen tot en met 1 mei 2021 een lector van hun hogeschool voordragen die door de jaren heen keer op keer op bijzondere wijze het verschil heeft weten te maken door de maatschappelijke impact van onderzoek.

Kijk voor meer informatie op: http://www.deltapremie.nl/

Terug naar overzicht