Nieuws

jun
19

Aanmelding Meetup Buitengaats > 2020 open

DutchCulture organiseert op 4 juli 2017 een meetup met verschillende thema’s over Buitengaats, het jaarlijkse overzicht van Nederlandse culturele activiteiten in het buitenland. Onlangs is de nieuwste Buitengaatskaart met informatie over het jaar 2016 en een terugblik op de beleidsperiode 2013-2016. gepubliceerd. Naast een kennismaking met Buitengaats biedt de meetup ook gelegenheid om zelf input te leveren.

Aan de hand van drie thema's komen verschillende vragen aan bod: wat kan Buitengaats voor uw eigen internationale ambities betekenen, welke culturele disciplines en welke bestemmingen bieden kansen in het buitenland, welke creatieve en kunststromingen zijn ondervertegenwoordigd en hoe ziet Buitengaats er in 2020 uit. De thema's zijn:

  • kansen voor de creatieve industrie in China;
  • succesvolle samenwerking in Europa door partnerschappen en co-creatie;
  • de blinde vlekken van Buitengaats: hoe divers is het Nederlandse cultuurveld naar het buitenland.

De bijeenkomst vindt plaats in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam (16:30 - 18:00 uur, inloop vanaf 16:00 uur). Deelname is gratis, u kunt zich aanmelden bij DutchCulture. 

 

De Buitengaatskaart geeft inzicht in de bewegingen van individuele kunstenaars en organisaties en in de dynamiek van het Nederlands internationaal cultuurbeleid. 

Terug naar overzicht