Nieuws

jun
19

Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen gaan samenwerken met branchevereniging voor hightech bedrijven

De vijf Regionale Ontwikkelings Maatschappijen BOM, NOM, LIOF, OOST NV en InnovationQuarter gaan nauw samenwerken met High Tech NL: de Nederlandse branchevereniging van en voor hightechbedrijven en -kennisinstellingen. Op 18 juni werd een Memorandum of Understanding getekend. Hiermee werd bekrachtigd dat zij gezamenlijk het hightech ecosysteem in Nederland willen versterken om zo innovatie en groei in de sector te bevorderen.

High Tech NL en de Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (ROM's) gaan zich richten op onder meer een goede onderlinge informatie-uitwisseling over nationale en internationale innovatieontwikkelingen, het regionaal organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven en het ontwikkelen van een High Tech Business Lab.
De ROM's in Nederland hebben als voornaamste doelstelling de economie in haar eigen regio aan te jagen binnen verschillende topsectoren. Maatschappelijke betrokkenheid speelt een grote rol bij hun activiteiten. High Tech NL zet zich in voor het collectieve belang van de sector, met een focus op lange termijn innovatie. Leden delen hun kennis, zoeken de samenwerking op en gebruiken het krachtige netwerk om succesvoller te innoveren.

Terug naar overzicht