Nieuws

jun
19

Movisie organiseert twee prijsvragen voor kennis en aanpak van sociale vraagstukken

Movisie houdt zich bezig met het ontzorgen van gemeentes bij alle transities in het sociale domein. Dit jaar reikt de stichting twee prijzen uit. Met de Scriptieprijs wordt het onderzoek naar de uitvoerende praktijk in de sociale sector gestimuleerd. De Participatieprijs bekroont een project dat deelname van kwetsbare groepen bevordert.

De winnaar van de Scriptieprijs ontvangt € 1.000 en ondersteuning bij het schrijven van een artikel op de debatsite sociale vraagstukken. Scripties kunnen tot en met 11 september 2014 worden ingezonden.

De winnaar van de Participatieprijs ontvangt € 2.500 en de andere twee genomineerde projecten ieder € 500.
Daarnaast krijgen de winnaars nog een bijzonder prijzenpakket waarvan de inhoud later bekend gemaakt wordt. De jury kan naast de drie nominaties ook aanmoedigingsprijzen en eervolle vermeldingen verlenen. Initiatieven voor de Participatieprijs kunnen worden aangemeld tot en met 27 september 2014.
De eerste inzenders voor de Participatieprijs krijgen bovendien een gratis workshop 'Het ontwikkelen of verbeteren van uw sociale interventie; een praktische tool’ aangeboden.

Terug naar overzicht