Nieuws

mei
19

NWO-oproep 'Ondersteuning NWA-routemanagement 2021' geopend

NWO vindt het belangrijk om de 25 routes van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) financieel te ondersteunen bij de organisatie van hun netwerken en heeft daarom de oproep 'Ondersteuning NWA-routemanagement 2021' gepubliceerd.

Routes spelen een rol in het organiseren van het veld. Een verbindende rol van de routes in het NWA-programma kan zorgen voor afstemming tussen indieners, meer betrokkenheid van de hele kennisketen, het samenbrengen van relevante consortiapartners, valorisatie bewerkstelligen en het bewaken van kerndoelen van een route en de NWA. Hiermee wordt ook invulling gegeven aan de Wetenschapsbrief van het ministerie van OCW om in het NWA-programma in te zetten op kennisbenutting en netwerkvorming.

Alleen de boegbeelden en/of trekkers van de 25 routes uit het Portfolio voor onderzoek en innovatie van de Nationale Wetenschapsagenda kunnen aanvragen. Er kan slechts één aanvraag per route worden ingediend. De subsidie bedraagt maximaal € 50.000 per aanvraag. Omdat de routes zeer verschillend zijn qua opzet en qua ontwikkeling, zijn de routes vrij om naar eigen inzicht te bepalen hoe zij het geld in willen zetten. Aanvragen kunnen tot en met 18 november 2021, 14.00 uur worden ingediend.

Zie voor meer informatie: https://www.nwo.nl/calls/nationale-wetenschapsagenda-ondersteuning-nwa-routemanagement-2021-0

Terug naar overzicht