Nieuws

mei
19

Kickoff IGNITE Award Gelderland

De IGNITE Award, een initiatief van het Anton Jurgensfonds, is opgezet om de sociale ondernemerskracht in de regio te stimuleren. In 2017 kunnen social startups in de provincie Gelderland meedingen naar de prijs. Startende sociaal ondernemers of ondernemers met een innovatief businessplan dat zorgt voor een echte sociale verandering, kunnen meedingen naar één van de zes finalistenplaatsen. Op 26 juni 2017 vindt de 'Kickoff IGNITE Award Gelderland' plaats in Arnhem.

De finalisten ontvangen een intensief begeleidingstraject. Wilt u meer weten over deelname aan de IGNITE Award 2017, dan kunt u zich per mail aanmelden voor de bijeenkomst: antwoord@igniteaward.nl

 

U kunt zich inschrijven voor de prijs vanaf 1 september tot en met 28 september 2017. Deelnemers kunnen zich online aanmelden via het inschrijfformulier op www.igniteaward.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op 3 en 4 oktober. De business pressure cooker is van 11 oktober tot en met 29 november. Op 30 november worden de pitches gehouden en vindt de prijsuitreiking plaats. 

Terug naar overzicht