Nieuws

apr
19

Physical Internet Reisbeurzenprogramma open voor aanvragen

NWO heeft de call Physical Internet Reisbeurzenprogramma gepubliceerd. Het programma maakt het mogelijk een reisbeurs aan te vragen voor een werkbezoek van maximaal twee weken, of een langdurig bezoek van drie tot zes maanden aan verschillende departementen van het Georgia Institute of Technology. Aanvragen voor een kortlopend werkbezoek kunnen doorlopend worden ingediend tot en met 21 augustus 2018. De deadline voor een langdurig bezoek is 3 april 2018.

Met de reisbeurs kan vergoeding van internationale reiskosten en/of lokale verblijfkosten aangevraagd worden. De vergoeding voor de internationale reiskosten bedraagt maximaal € 1.500. Voor een kortlopend werkbezoek bedraagt de vergoeding voor de verblijfskosten maximaal € 1.000, met een maximum van € 500 per week. Voor een langdurig bezoek is de maximale bijdrage voor de verblijfkosten per maand € 2.000. De departementen waar het om gaat zijn het Physical Internet Center, de Stewart School of Industrial & Systems Engineering of het Supply Chain & Logistics Institute.

 

Het programma wordt via NWO beschikbaar gesteld door TKI Dinalog, dat een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met het Georgia Institute of Technology voor kennisuitwisseling en ontwikkeling op het vlak van the Physical Internet in relatie tot de logistiek. Doel is het bevorderen van contacten tussen Nederlandse onderzoekers en de onderzoekers van het Georgia Institute.

Terug naar overzicht