Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
19

Registeren ESF Duurzame Inzetbaarheid bedrijven en instellingen voor tijdvak april

Van 8 april tot en met 12 april 2019 is de ESF regeling Duurzame Inzetbaarheid bedrijven en instellingen geopend voor subsidieaanvragen. Ondernemingen en instellingen kunnen een aanvraag indienen bij Uitvoering Van Beleid, maar moeten zich eerst registeren als subsidieaanvrager.

Registeren kan via het Subsidieportaal, waar een account aangemaakt kan worden op naam van uw organisatie. Daarna kunt u zich registreren als aanvrager voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven tijdvak 2019. Als u al een account heeft, kunt u zich direct registreren.

 

De regeling Duurzame Inzetbaarheid maakt onderdeel uit van ESF 2014-2020. Doel is om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te bevorderen.Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Werkgevers, zowel van bedrijven als van (overheids)instellingen, kunnen subsidie aanvragen voor advies door een externe adviseur waarmee zij meer mensen langer en productief aan het werk kunnen houden en om leeftijdsbewust personeelsbeleid in te zetten.

Terug naar overzicht