Nieuws

mrt
19

Nieuwe openstellingen voor Brabantse subsidie economie en innovatie

De provincie Brabant heeft de elfde wijzigingsregeling gepubliceerd van de Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant 2016. 20 maart a.s openen de paragrafen Versterking smart industry en logistiek in de regio West-Brabant, Versterking social innovation in de regio Midden-Brabant en Versterking agrifood sector in de regio Noordoost-Brabant. De deadline is 31 oktober 2019.

De budgetten voor 2019 worden voor Versterking smart industry en logistiek in de regio West-Brabant € 323.000, voor Versterking social innovation in de regio Midden-Brabant € 331.000 en voor Versterking agrifood sector in de regio Noordoost-Brabant € 502.706.

 

Met de Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant 2016 wil de provincie een aantal doelstellingen uit het Economisch Programma Brabant 2020 realiseren. De subsidie wordt verstrekt voor innovatieve projecten binnen de Topsectoren die voor de verschillende regio's van belang zijn. Een bijdrage voor regio Zuidoost-Brabant wordt via een andere weg verstrekt.

 

Terug naar overzicht