Nieuws

mrt
19

Cultuurfonds Flevoland steunt 14 organisaties in eerste kwartaal 2015

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland heeft in het eerste kwartaal van 2015 voor ruim Ä 30.000 aan financiŽle bijdragen toegekend aan 14 projecten op het gebied van cultuur en natuur binnen Flevoland. De projecten variŽren van muziek en theaterproducties, muziekapparatuur, concerten, festivals tot educatieve projecten en publicaties. Tot 22 mei 2015 kunnen nieuwe aanvragen voor een financiŽle bijdrage worden ingediend.

Alle toekenningen in het eerste kwartaal zijn hier te vinden. Het gaat om projecten in Almere (4x), Noordoostpolder (6x), Urk (1x) en Zeewolde (3x).

Het Prins Bernhard Cultuurfonds wil activiteiten bevorderen op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland. De provinciale afdelingen van het Cultuurfonds hebben tot taak de doelstelling van het Cultuurfonds uit te voeren voorzover het gaat om activiteiten van overwegend regionaal en lokaal belang. De afdeling Flevoland hanteert een maximale bijdrage van € 2.500 per aanvraag. Voor zeer bijzondere aanvragen/activiteiten/projecten kan het bestuur van het Cultuurfonds Flevoland besluiten een hogere bijdrage toe te kennen van maximaal € 5.000, indien het totale jaarbudget dit toelaat.

Terug naar overzicht