Nieuws

feb
19

Nieuwe Gelderse subsidieregeling voor herstel mkb na COVID-19

De provincie Gelderland heeft een nieuwe subsidieregeling vastgesteld voor economisch en sociaal herstel na COVID-19. Het gaat om de regeling SMART Overbruggingsplan MKB.

Met deze regeling, waarmee een vervolg wordt gegeven aan de vorig jaar opengestelde Regeling SMART COVID-19 (SMARTGLD), zet de provincie € 2 miljoen in om bedrijven te helpen sterker uit de coronacrisis te komen. Door de bedrijfsvoering te vernieuwen en te investeren in sociale innovatie maken mkb-bedrijven zich klaar voor de toekomst.

De nieuwe COVID-regeling helpt mkb-bedrijven om hun bedrijf klaar te maken voor een toekomst na corona. Ze kunnen een bijdrage van maximaal € 25.000 aanvragen voor het opstellen en uitvoeren van een overbruggingsplan om sterker uit de coronacrisis te komen. Hiermee kunnen ze de manier waarop processen in hun bedrijf gaan vernieuwen én investeren in om- en bijscholing. Hierdoor zijn hun medewerkers flexibeler en breder inzetbaar.

De nog te publiceren regeling, die aanvullend is op het landelijke steun- en herstelpakket, wordt vanaf 3 mei 2021 opengesteld voor het indienen van aanvragen.

Zie ook: https://www.gelderland.nl/Nieuwsoverzicht/2-miljoen-voor-economisch-en-sociaal-herstel-na-COVID-19

Terug naar overzicht