Nieuws

feb
19

Prijsuitreiking ronde 2 New Venture op 13 maart 2014

Op 13 maart vindt de prijsuitreiking plaats van ronde 2 van New Venture, voor de meest innovatieve starters van 2013. De vijf beste innovatieve haalbaarheidsstudies zullen worden beloond met een prijs van elk € 1.000. Daarnaast zal de ANWB een prijs uitreiken voor het beste duurzame mobiliteitsplan.

Tijdens deze dag delen een spreker en een dagvoorzitter hun ervaringen over ondernemerschap. De uitreiking zal worden afgesloten met een netwerkborrel, waarbij contact kan worden gelegd met deelnemers, investeerders (jonge) ondernemers, journalisten en coaches. Voor deze bijeenkomst kan elke belangstellende zich gratis aanmelden. Locatie is het AEGON Hoofdkantoor in Den Haag.

New Venture biedt ondersteuning aan start-ups door het uitschrijven van businesplancompetitie. De competitie bestaat uit drie rondes waarin een idee wordt uitgewerkt tot een concept waarmee de markt betreden kan worden. In de eerste ronde wordt het idee ingediend. In de tweede ronde wordt de haalbaarheid getoetst en in de derde ronde wordt het complete businessplan uitgewerkt.

Terug naar overzicht