Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
19

Sluitingsdata 2013 projectvoorstel Study visits Leonardo da Vinci-programma gepubliceerd

Specialisten en beleidsmedewerkers uit het onderwijs of de beroepsopleidingen kunnen zich weer aanmelden voor de Study visits van het Leonardo da Vinci programma. De sluitingsdata in 2013 zijn 28 maart en 15 oktober.

Study visits zijn korte en gerichte bezoeken (drie tot vijf dagen) aan een deelnemend land van het Leven Lang Leren Programma. Ze zijn bestemd voor internationaal samengestelde groepen van tien tot vijftien specialisten en beleidsmedewerkers. De thema’s sluiten aan bij de Europese ontwikkelingen en actuele thema’s binnen het onderwijs:
• Encourage cooperation between the worlds of education, training and work; 
• Support initial and continuous training of teachers, trainers and education and training institutions’ managers; 
• Promote acquisition of key competences throughout the education and training system; 
• Promote social inclusion and gender equality in education and training, including integration of migrants;
• Develop strategies for lifelong learning and mobility.

U kunt een keuze maken van maximaal vier Study Visits uit de catalogus 2013/2014. Deelnemers die niet eerder subsidie hebben ontvangen voor deelname aan een Study Visit krijgen prioriteit.

Het Leonardo da Vinci-programma is toegesneden op de behoeften van degenen die beroepsonderwijs of beroepsopleidingen geven of volgen die niet onder het hoger beroepsonderwijs of de hogere beroepsopleidingen vallen, alsook van de instellingen en organisaties die dergelijk onderwijs en deze opleidingen verzorgen of faciliteren.

Terug naar overzicht