Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
18

Schipholfonds voor stimuleren fysiek bewegen maakt deadlines 2014 bekend

Ook in 2014 is het voor verenigingen, scholen, stichtingen, organisaties en instellingen met een project op het gebied van bewegen, weer mogelijk een aanvraag in te dienen bij het Schipholfonds. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere en substantiële donaties. Reguliere donaties (maximaal € 15.000) zijn bedoeld voor activiteiten, projecten of roerende zaken. Er zijn in 2014 twee deadlines: 6 maart en 5 september. Met een substantiële donatie (meer dan € 15.000) wordt het project, activiteit of roerende zaak voor de instelling, school of vereniging dan ook echt (zo mogelijk volledig) gerealiseerd dankzij het Schipholfonds. Ook hiervoor zijn in 2014 twee deadlines: 30 mei en 28 november.

Aanvragen die na bovengenoemde data ingestuurd worden, worden meegenomen naar de volgende donatie ronde. Het project mag niet voor een vergaderdatum gerealiseerd zijn. Aan te raden is om een aanvraag 4 tot 6 maanden voor de realisatie van het project in te dienen.

Het Schipholfonds werd opgericht in 1994. Vanaf 2012 ondersteunt het Schipholfonds projecten die fysiek bewegen stimuleren. Het Schipholfonds heeft gekozen voor het thema ‘fysiek bewegen’ omdat activiteiten die sporten en bewegen stimuleren bij uitstek mensen verbinden. Bewegen draagt tevens bij aan vitaliteit, gezondheid, integratie en verbroedering.

Terug naar overzicht