Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
18

Open Oproep voor ruimtelijke opgaven in stadslabs

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie opent een Open Oproep Experimenteren met Stadslabs. Het fonds nodigt initiatiefnemers van stadslabs, ateliers en andere innovatieve samenwerkingsverbanden uit om voorstellen in te dienen voor de opzet, dan wel continuering van stadslabs, waarin aan actuele ruimtelijke opgaven wordt gewerkt. Maximaal 8 voorstellen zullen een projectsubsidie ontvangen van maximaal € 25.000 per initiatief. Een voorstel moet uiterlijk 24 oktober 2014 worden ingestuurd.
De Open Oproep heeft betrekking op de volgende twee doelstellingen:
• Het actief en gericht delen van kennis en ervaring over de veranderende rol van het opdrachtgeverschap in de aanpak van urgente opgaven, inclusief de daarvoor noodzakelijke competenties bij ontwerpers en opdrachtgevers, processen en instrumenten;
• Het reflecteren op de beschikbare kennis en ervaring met het oog op het ontwikkelen van nieuwe concepten en handreikingen.

De beoordeling heeft de vorm van een tender. De geselecteerde voorstellen ontvangen subsidie op basis van de Deelregeling Architectuur van het Stimuleringsfonds.

Terug naar overzicht