Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
18

Plafond Groningse regeling Zorg & Voorzieningen

Subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen, verenigingen, coöperaties, gemeenten, zorginstellingen en samenwerkingsverbanden van inwoners. Subsidie kan worden aangevraagd voor:

  • a. een haalbaarheidsonderzoek, advies en procesbegeleiding in de voorfase en fase na realisatie van een onder b genoemde multifunctionele accommodatie. De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 25.000;
  • b. de bouw en verbouw van multifunctionele accommodaties waar de functie ‘zorg’ onderdeel van uitmaakt. De subsidie bedraagt maximaal 40% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 150.000;
  • c. de uitvoering van een innovatief zorgproject. De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 75.000.


Voor de zevende tender, die loopt tot 1 juli 2022, zijn de volgende budgetten beschikbaar: € 257.245 voor haalbaarheidsonderzoeken, advies en procesbegeleiding, € 1.427.450 voor de bouw en verbouw van multifunctionele accommodaties, en € 250.237  voor de uitvoering van innovatieve zorgprojecten.

Terug naar overzicht